Автор:
Кількість сторінок:
100с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.4]-021.4(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю продукції і послуг в
готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього
ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ;
М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси :
ЧДТУ, 2020. – 100 с.
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанному господарстві» містить 10 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання проблем управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, що надають підприємства готельно-ресторанного господарства
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3609