Конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

100с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.4]-021.4(075.8)

Бібліографічна картка: 

Конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 100 с.

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанному господарстві» містить 10 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання проблем управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, що надають підприємства готельно-ресторанного господарства

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3609
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.