Автор:
Кількість сторінок:
16с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до семінарських занять з дисципліни «Вступ
до фаху» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності
241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання [Електронний
ресурс] / упоряд. Г.М. Чепурда ; М-во освіти і науки України,
Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 16 с.
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Вступ до фаху»,
подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3641