Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Анотація:
У навчальному посібнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти
до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування.
Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти факультету здоров’я та фізичного виховання, вчителів з основ здоров’я, фізичного виховання ЗОШ, тренерів, а також буде корисним для тих, хто цікавиться проблемами харчування та впливу надлишкової маси тіла на здоров’я.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: