Туристичний та готельно-ресторанний бізнес у період кризового стану: проблеми розвитку та регулювання : колективна монографія



Альтернативна назва: 

Tourist and hotel and restaurant business in the period of crisis: problems of development and regulation : multi-authored monograph

Редактор: 

Кількість сторінок: 

306с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

УДК: 

338.48:338.124.4](02)

Бібліографічна картка: 

Туристичний та готельно-ресторанний бізнес у період кризового стану: проблеми розвитку та регулювання [Електронний ресурс] : колективна монографія = Tourist and hotel and restaurant business in the period of crisis: problems of development and regulation : multi-authored monograph / за ред. д-ра екон. наук, проф. Чепурди Л. М.; М-во освіти і науки України ; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. – 306 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4949

Анотація: 

Розглянуто актуальні питання розвитку та регулювання туристичного та готельно-ресторанного бізнесу у період кризового стану. Проаналізовано проблеми і сучасні стратегії розвитку внутрішнього та міжнародного туризму в умовах кризи, окреслено перспективні напрями діяльності індустрії туризму. Охарактеризовано стратегічні засади функціонування харчової промисловості та ресторанного господарства в руслі сталого розвитку у період кризи та повоєнного відновлення національної економіки, а також новітні дослідження інноваційних продуктів галузі.
Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі.

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4949
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.