Автор:
Кількість сторінок:
30с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
001.891:663/664](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Дослідницький практикум за вибором» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Андронович, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 30 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4969
Анотація:
Висвітлено методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Дослідницький практикум за вибором», наведено вимоги щодо їх виконання, наведено
методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4969