Автор:
Кількість сторінок:
62с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
811.111’27:664](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Д.М. Колесник, Л.М. Усик ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 62 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5008
Анотація:
Методичні рекомендації містять автентичні тексти з фаху та вправи до них для розвитку навичок читання, поповнення активного словникового запасу фаховою лексикою, формування умінь та навичок реферування текстів за спеціальністю та ведення дискусій на професійні теми для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5008