Автор:
Кількість сторінок:
62с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664:004](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] /упоряд. Г.М. Андронович ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 62 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5159
Анотація:
Висвітлено методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі», наведено вимоги щодо їх виконання, методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5159