Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
УДК:
Предметні терміни:
- хімія білків
- амінокислоти
- білкова молекула
- біологічна цінність білків
- класифікація білків
- білки харчової сировини
- хімія нуклеїнових кислот
- ферменти
- хімія ліпідів
- хімія вуглеводів
- вітаміни
- енергетичні процеси в організмі
- гормони
- обмін білків
- обмін вуглеводів
- обмін ліпідів
- біохімічна характеристика живих організмів
Бібліографічна картка:
Анотація:
Підручник містить відомості про хімічну природу речовин, з яких побудований організм людини, про закономірності їх перетворень та роль хімічних речовин, що регулюють ці процеси, і лабораторний практикум. Кожний розділ супроводжується переліком питань до семінарських занять, які мають бути опрацьовані студентами самостійно. Для студентів інженерно-технічних та інженерно-педагогічних спеціальностей 6.01010420 «Професійна освіта. Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування»
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: