Програма і методичні вказівки до проведення наскрізної практики у студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"



Кількість сторінок: 

40с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2(07)

Бібліографічна картка: 

Програма і методичні вказівки до проведення наскрізної практики у студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" [Електронний ресурс] / уклад. : Л. М. Чепурда, Л. Л. Івашина, А. О. Яхтер ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2015. – 40 с.

Анотація: 

Видання призначене для допомоги студентам при проходженні наскрізноі практики. Подані загальні вимоги, програма, методичні вказівки, вимоги до звіту і допоміжні матеріали. У додатках наведені зразок титульної сторінки та приклади оформлення бібліографічного опису у списку джерел, які наводять у дипломній роботі. Для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа".

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1677
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.