Кількість сторінок:
40с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2(07)
Бібліографічна картка:
Програма і методичні вказівки до проведення наскрізної практики у студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" [Електронний ресурс] / уклад. : Л. М. Чепурда, Л. Л. Івашина, А. О. Яхтер ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2015. – 40 с.
Анотація:
Видання призначене для допомоги студентам при проходженні наскрізноі практики. Подані загальні вимоги, програма, методичні вказівки, вимоги до звіту і допоміжні матеріали. У додатках наведені зразок титульної сторінки та приклади оформлення бібліографічного опису у списку джерел, які наводять у дипломній роботі. Для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа".
Факультет:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1677