Кількість сторінок:
50с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2(07)
Бібліографічна картка:
Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Організація готельного господарства" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа!" заочної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. : Л. М. Чепурда, К. М. Таньков, О. Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2015.– 50 с.
Анотація:
Видання містить методичні вказівки, вимоги до написання й оформлення контрольної роботи, необхідний для виконання контрольної роботи матеріал, а також питання до семестрового контролю. Для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання.
Факультет:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1678