Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Управління якістю послуг в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» містить вісімнадцять лекцій за основними темами, у яких висвітлено питання управління якістю послуг в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі в Україні та країнах світу. Особливе місце відводиться забезпечення цілеспрямованого застосування інноваційних методів, технологій, засобів для забезпечення високого рівня послуг в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі в сучасних умовах господарювання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: