Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
- виноград
- виноградарство
- вино
- біле вино
- червоне вино
- рожеве вино
- ігрісте вино
- солодке вино
- червоний виноград
- білий виноград
- поствініфікація
- закоркування
- пакетування
- маркування
- етикетка
- Франція
- Італія
- Іспанія
- Португалія
- Греція
- Швейцарія
- Австрія
- Німеччина
- Угорщина
- Румунія
- Молдова
- Словенія
- Грузія
- Україна
- Ізраіль
- Чілі
- Аргентина
- Уругвай
- США
- Австралія
- Нова Зеландія
- Південна Африка
- Японія
- Новий Світ
- Африка
- Азія
- спеціальні вина
- міцні напої
- бальзами
- біттери
- лікери
- креми
- херес
- токай
- портвейн
- вермут
- марсала
- кагор
- мадера
- малага
- мускат
- коньяк
- арманьяк
- текіла
- мескаль
- ром
- віскі
- горілка
- джин
- абсент
- кірш
- кальвадос
- applejack
- kirsch
- сомельє
- асоціація сомельє
- дегустація
- подача вина
- винна карта
Бібліографічна картка:
Анотація:
Про професію сомельє знають і не знають. Скоріше, чули… Перед вами книга, яка допоможе розібратися у премудростях цієї професії. У ній розповідається про створення і походження спиртних напоїв, про виноробство в різних країнах, подано класифікацію вин. Книга навчить мистецтву подавати вино до столу, дасть необхідну інформацію про сумісність продуктів виноробства з їжею, розповість про найвідоміші виноробні регіони різних країн світу. Книга буде цікавою як для професіоналів, так і для широкого кола читачів.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: