Кількість сторінок:
431с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
978-966-695-302-8
УДК:
338.486.1:640.4(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Андренко І. Б. Менеджмент готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] : підручник / І. Б. Андренко, О. М. Кравець, І. М. Писаревський ; Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Х. : ХНУМГ, 2014. – 431 с.
Анотація:
В підручнику систематизовано і викладено основні положення теорії і практики менеджменту готельно-ресторанного господарства. Для самодіагностики самостійної роботи складено тестові завдання і контрольні запитання. Підручник розраховано на студентів, викладачів, фахівців сфери гостинності, а також усіх, кого цікавлять питання менеджменту готельно-ресторанного господарства.
Факультет:
Спеціальність:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2931
Зовнішнє джерело:
Авторські права:
ХНУМГ