Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Анотація:
В посібнику розглянуті організаційні та методичні основи сучасного підходу до управління якістю виробництва та обслуговування, систематизовано роль якості продукції у підвищенні її конкурентоспроможності, проаналізовано методи оцінювання показників якості продукції та обслуговування. Окрему увагу наділено аналізу і синтезу вибіркових планів за альтернативною ознакою, а також дослідженню теоретичних питань побудови системи управління якістю продукції. Навчальний посібник призначений для студентів, офіцерів спеціальностей "Менеджмент організацій та адміністрування" всіх форм навчання, викладачів та наукових працівників.
Факультет:
Спеціальність:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: