Автор:
Кількість сторінок:
29с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:330.341.1](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л. Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 29 с.
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3252