Автор:
Кількість сторінок:
19с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48:005.93](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю послуг в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної форми навчання [Електронний ресурс] / упоряд. С. С. Бєляєва ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 39 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Управління якістю послуг в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3274