Редактор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Анотація:
Розглянуті актуальні питання дають можливість ознайомитись із проблематикою перспективних інноваційних напрямів харчових технологій, зокрема – технологіями виробництва пива, спирту, молока та молочних продуктів, хліба й хлібобулочних виробів. Наводяться дослідження, присвячені стану використання інтелектуальних комп’ютерних технологій у прийнятті ефективних рішень для дослідження та керування технологічними процесами в харчових виробництвах, а також принципам здійснення державного регулювання безпечності та окремих показників якості харчових продуктів в Україні. Для науковців, студентів, аспірантів та фахівців галузі
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: