Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
УДК:
Предметні терміни:
- гігієна
- санітарія
- ресторанне господарство
- Державний санітарний нагляд
- санітарно-гігієнічні вимоги
- проектування закладів
- нормативні документи
- будівельні матеріали
- гігієна персоналу
- якість харчових продуктів
- технологічний процес
- харчові продукти
- харчування
- дитяче харчування
- лікувально-профілактичне харчування
- харчові захворювання
Бібліографічна картка:
Анотація:
У підручнику висвітлено широке коло питань щодо організації раціонального санітарного режиму закладів ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Для студентів вищих навчальних закладів кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.091711 «Харчова технологія та інженерія» професійного спрямування «Технологія харчування» і 6.14010 «Готельно-ресторанна справа»
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: