Автор:
Кількість сторінок:
34с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.43](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з дисципліни
«Організація готельного господарства» для здобувачів освітнього
ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.Б. Куракін ; Мво освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси :
ЧДТУ, 2020. – 34 с
Анотація:
Викладено загальні положення організації виконання комплексних курсових робіт, подано перелік тем курсових робіт з дисципліни «Організація готельного гсоподарства», вимоги щодо їх виконання та захисту, перелік індивідуальних завдань, рекомендована література. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3417