Методичні рекомендації до підготовки кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

53с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.4](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до підготовки кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.М. Чепурда, Н.В. Корнілова, Л.Л. Івашина, О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 53 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3623

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації до підготовки кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів освітнього ступеня бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання.

Особливе місце відводиться змісту та оформленню наукових робіт та визначенню ефективності наукової роботи

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3623
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.