Кількість сторінок:
53с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.4](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до підготовки кваліфікаційної роботи
бакалавра для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності
241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання [Електронний
ресурс] / упоряд.: Л.М. Чепурда, Н.В. Корнілова, Л.Л. Івашина,
О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. –
Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 53 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3623
Анотація:
Викладено методичні рекомендації до підготовки кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів освітнього ступеня бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання.
Особливе місце відводиться змісту та оформленню наукових робіт та визначенню ефективності наукової роботи
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3623