Автор:
Кількість сторінок:
57с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.43](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. : О.Б. Куракін, А.І. Крижанівський ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 57 с.
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3631