Автор:
Кількість сторінок:
97с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.02(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: О.Л. Чепурна, І.І. Осипенкова ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 97 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4205
Анотація:
Методичні рекомендації допоможуть здобувачам вищої освіти вивчити та опанувати питання з процесів і апаратів харчових виробництв, а також виконати розрахунково-графічні та контрольні роботи; підготуватись до поточного модульного і підсумкового контролю (іспиту). Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4205