Автор:
Кількість сторінок:
164с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.2(075.8)
Бібліографічна картка:
Технологія вина [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: Н.А. Нагурна, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 164 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4209
Анотація:
Конспект лекцій містить основні теми курсу «Технологія вина», вивчення яких надасть здобувачам вищої освіти ґрунтовних знань з технології виноробства, перелік рекомендованої літератури.
Для студентів спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4209