Технологія вина: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

164с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.2(075.8)

Бібліографічна картка: 

Технологія вина [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: Н.А. Нагурна, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 164 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4209

Анотація: 

Конспект лекцій містить основні теми курсу «Технологія вина», вивчення яких надасть здобувачам вищої освіти ґрунтовних знань з технології виноробства, перелік рекомендованої літератури.
Для студентів спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
 

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4209
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.