Автор:
Кількість сторінок:
22с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.8(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія консервування» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Андронович, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 22 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4210
Анотація:
Викладено методичні рекомендації та вимоги щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія консервування», наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для студентів спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4210