Вступ до фаху: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

287с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.4](07)

Бібліографічна картка: 

Вступ до фаху [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання / упоряд. Г.М. Чепурда ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 287 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4388

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Вступ до фаху» містить шістнадцять лекцій за основними темами.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4388
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.