Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

16с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.4](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Г.М. Чепурда ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 16 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4389

Анотація: 

Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Вступ до фаху», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4389
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.