Автор:
Кількість сторінок:
47с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
614:579](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Санітарія, гігієна та мікробіологія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології
харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 47 с. –
режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4396
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Санітарія, гігієна та мікробіологія», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання.
Факультет:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4396