Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародний туризм та готельно-ресторанний бізнес» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей: 241 Готельно- ресторанна справа, 242 Туризм усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

13с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.48-44(1-87):338.488.2](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародний туризм та готельно-ресторанний бізнес» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Чепурда, О.Г. Шестель ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 13 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4688

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Міжнародний туризм та готельно-ресторанний бізнес».

Для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей: 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм усіх форм навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4688
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.