Автор:
Кількість сторінок:
257с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
614:579:338.488.2](075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Санітарія, гігієна та мікробіологія [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми «Технології харчування (в ресторанному господарстві)» усіх форм навчання / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. –
Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 257 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4785
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Санітарія, гігієна та мікробіологія» містить 27 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання санітарії, гігієни та мікробіології в закладах готельно-ресторанного господарства, заснованих на результатах
наукових досліджень у галузі.
Факультет:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4785