Автор:
Кількість сторінок:
38с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:004](075.8)
Бібліографічна картка:
Інформаційні системи в готельно-ресторанному господарстві [Електронний ресурс] : конспект лекцій (у схемах і таблицях) для здобувачів освітнього ступеня
«бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання / упоряд. О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 38 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4788
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, з дисципліни «Інформаційні системи в готельно-ресторанному господарстві», подано перелік
рекомендованої літератури.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4788