Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інформаційні системи в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

12с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:004](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інформаційні системи в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 12 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4789

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Інформаційні системи в готельно-ресторанному господарстві».

Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4789
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.