Кількість сторінок:
41с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.08/.09(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю. Сухенко, З.В. Бондарчук, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 41 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4805
Анотація:
Викладено методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів», подано основні теоретичні положення та наведено методики виконання лабораторної роботи.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4805