Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

22с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.01(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 22 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4807

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Органічна хімія», подано загальні відомості про дисципліну, програму навчальної дисципліни, приклади розв’язування задач, завдання до виконання контрольної роботив та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4807
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.