Автор:
Кількість сторінок:
11с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.7.01(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія зерна» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Г.М. Андронович ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 11 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4810
Анотація:
Викладено методичні рекомендації та методики щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія зерна», наведено основні теоретичні положення.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4810