Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія зерна» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

11с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.7.01(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія зерна» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Г.М. Андронович ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 11 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4810

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації та методики щодо виконання самостійної роботи з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія зерна», наведено основні теоретичні положення.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4810
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.