Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

11с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664-027.45(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю. Сухенко, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 11 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4811

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Безпечність продовольчої сировини та харчових продуктів», подано основні теоретичні положення та наведено методики виконання лабораторних робіт.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4811
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.