Автор:
Кількість сторінок:
26с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
637.5(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія м’яса, м’ясних продуктів та риби» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 26 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4813
Анотація:
Висвітлено методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія м’яса, м’ясних продуктів та риби», наведено вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4813