Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія м’яса, м’ясних продуктів та риби» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

19с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

637.5(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія м’яса, м’ясних продуктів та риби» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 19 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4815

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації щодо виконання самостійних робіт з дисципліни
«Технології харчових продуктів. Технологія м’яса, м’ясних продуктів та риби», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4815
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.