Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

142с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.08(075.8)

Бібліографічна картка: 

Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: В.Ю. Сухенко, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 142 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4952

Анотація: 

Конспект лекцій містить основні теми курсу «Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів», вкінці кожної теми подано питання для самоконтролю та задачі.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

 

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4952
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.