Автор:
Кількість сторінок:
89с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663(075.8)
Бібліографічна картка:
Перспективні технологічні процеси в бродильній промисловості [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд.: І.І. Осипенкова, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 89 с. – режим лоступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4953
Анотація:
Видання містить інформацію про перспективні технології продуктів бродіння і
виноробства, класифікацію та характеристику технологічних процесів та виробництв як технологічних систем, перспективні методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад і властивості готової продукції.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4953