Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

18с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663:005.591.6](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Н.А. Нагурна, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 18 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4961

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми лабораторних завдань з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства», подано вимоги щодо їх виконання та перелік рекомендованої літератури.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4961
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.