Автор:
Кількість сторінок:
69с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663:005.591.6](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Н.А. Нагурна, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 69 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4962
Анотація:
Містять методичні рекомендації щодо побудови, структури та оформлення курсових проектів.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4962