Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

69с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663:005.591.6](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Н.А. Нагурна, О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 69 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4962

Анотація: 

Містять методичні рекомендації щодо побудови, структури та оформлення курсових проектів.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4962
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.