Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

30с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.02(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.М. Мізнік ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2023. – 30 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5060

Анотація: 

Програма курсу, практичні завдання та методичні рекомендації щодо їх виконання розраховані на підготовку здобувачів вищої освіти зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Мета курсу – навчити ЗВО раціональному вибору конструкції та розрахунку машин та апаратів для певних харчових процесів, а також методам доцільної промислової експлуатації виробничого обладнання для досягнення максимальної продуктивності за мінімальних витрат.

 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5060
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.