Автор:
Кількість сторінок:
16с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
641.54:640.43](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Торговельно-технологічне устаткування закладів ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2023. – 16 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5274
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Торговельно-технологічне устаткування закладів ресторанного господарства», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології, освітньої програми Технології харчування (в ресторанному господарстві) усіх форм навчання.
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5274