Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Бібліографічна картка:
Анотація:
Методичні вказівки щодо написання та захисту кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» містять рекомендації з вибору теми, структури та змісту, виконання, оформлення і захисту роботи.
Призначені для самостійної роботи здобувачів вищої освіти усіх форм навчання зі спеціальності 133 Галузеве машинобудування за ОП Обладнання харчових, торгівельних і машинобудівних підприємств, а також для викладачів кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління, які здійснюють керування та консультування бакалаврських робіт.
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: