Автор:
Кількість сторінок:
22с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663/664 (07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 22 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5340
Анотація:
Методичні рекомендації до практичних робіт містять основні теми курсу «Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення», наведені основні теоретичні положення та контрольні питання в кінці кожного практичного заняття.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5340