Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародні системи управління безпечністю харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

10с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

006.063:664](100)(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародні системи управління безпечністю харчових продуктів» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю. Сухенко, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 10 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5343

Анотація: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародні системи управління безпечністю харчових продуктів» містять загальні відомості, основні теми навчальної дисципліни, перелік лабораторних робіт та питання до іспиту.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5343
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.