Автор:
Кількість сторінок:
10с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
006.063:664](100)(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни
«Міжнародні системи управління безпечністю харчових продуктів» для
здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові
технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: В.Ю.
Сухенко, Ю.М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ.
технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 10 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5343
Анотація:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Міжнародні системи управління безпечністю харчових продуктів» містять загальні відомості, основні теми навчальної дисципліни, перелік лабораторних робіт та питання до іспиту.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5343