Перспективні технології виробництва алкогольних та безалкогольних напоїв: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

204с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.2/.8.01(075.8)

Бібліографічна картка: 

Перспективні технології виробництва алкогольних та безалкогольних напоїв [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. Л.В. Іванова ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 204 с. – режим дорступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5345

Анотація: 

Видання містить інформацію про перспективні технології виробництва алкогольних та безалкогольних напоїв, класифікацію та характеристику технологічних процесів та виробництв як технологічних систем, перспективні методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад і властивості готової продукції.
Призначене для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5345
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.