Автор:
Кількість сторінок:
22с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.1(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Загальна мікробіологія харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання
[Електронний ресурс] / упоряд. О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 22 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5352
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено теми лекційних та самостійних завдань з дисципліни «Загальна мікробіологія харчових виробництв», подано тести для самостійного опрацювання та перелік рекомендованої літератури.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5352