Автор:
Кількість сторінок:
32с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663/664.02(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології
усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 32 с. –режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5353
Анотація:
Методичні рекомендації допоможуть здобувачам вищої освіти виконати розрахунково-графічні роботи; підготуватись до поточного модульного і підсумкового контролю (іспиту).
Для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5353