Автор:
Кількість сторінок:
204с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663/664.02(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Процеси і апарати харчових виробництв [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 204 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5354
Анотація:
Видання містить інформацію про дисципліну «Процеси і апарати харчових виробництв», викладено основні теорії процесів, наведено класифікацію та характеристику гнайпоширеніших у харчовій промисловості апаратів і принцип їх роботи.
Призначене для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5354