Процеси і апарати харчових виробництв: конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

204с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663/664.02(075.8)

Бібліографічна картка: 

Процеси і апарати харчових виробництв [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. О.Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2024. – 204 с. – режим доступу: https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5354

Анотація: 

Видання містить інформацію про дисципліну «Процеси і апарати харчових виробництв», викладено основні теорії процесів, наведено класифікацію та характеристику гнайпоширеніших у харчовій промисловості апаратів і принцип їх роботи.
Призначене для ЗВО зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

https://elib.chdtu.edu.ua/e-books/5354
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.